Bezig met het laden van Evenementen

Heb je een pareltje van een masterproef geschreven maar vind je het moeilijk om je bevindingen te delen met een breder publiek? Vind je het jammer dat je werk maar een beperkt aantal lezers zal bereiken door het academische jargon dat je hebt gebruikt?

Begrijpelijk communiceren over wetenschap lijkt nooit belangrijker te zijn geweest dan de laatste jaren. Toch is een tekst schrijven voor een breder publiek iets heel anders dan een masterproef of een artikel voor een wetenschappelijk tijdschrift schrijven. In deze sessie leer je wat de belangrijkste verschillen zijn tussen academische en populariserende teksten en hoe ook jij ervoor kunt zorgen dat je onderzoek gelezen én begrepen wordt.

Spreker: Liesbet Triest

Inschrijven is mogelijk om een bevestigingsmail met Teams-link te ontvangen in je mailbox (maar niet vereist): https://eventmanager.ugent.be/blitspopschrijvnl

De dag van de sessie kan je eenvoudig deelnemen via deze Teams-link.

Please note that the language spoken at this session is Dutch. If you are interested in our English session, then join us on 9 March 2023 for the session given in English.

Deel dit bericht via