Evidence-based guidelines

Het KCGG biedt trainingen aan over het opstellen van evidence-based guidelines (oftewel: richtlijnen voor de klinische praktijk).

Neem deel aan deze trainingen om meer te leren over het opstellen van guidelines, kennis te maken met de stappen en actoren in het richtlijnontwikkelingsproces en om te ontdekken welke tools aangewend kunnen worden in elke stap van het proces.

Inschrijven

Inschrijven kan via de link die bij een specifieke opleiding vermeld staat. UZ- personeel kunnen na afloop van de sessie hun deelname laten registreren in POL Leren.

Voertaal

De voertaal hangt af van verschillende factoren en kan bijgevolg het Engels of het Nederlands zijn. Je herkent de voertaal aan de taal van de beschrijving van het event. Heb je interesse in een opleiding in een andere taal? Neem hiervoor contact met ons op.

Voor vragen of suggesties kan je contact met ons opnemen via kcgg@ugent.be.

Programma 2023

Presentaties en eventuele video opnames zijn beschikbaar via Ufora. (Niet alle sessies worden opgenomen.) Wanneer u problemen ondervindt met toegang tot de specifieke pagina op Ufora dan dient u zich in te schrijven.