Next level Searching

Het Kenniscentrum Gezondheid Gent biedt opleidingen aan om uw zoekervaringen in biomedische en multidisciplinaire databanken te optimaliseren.

Deze verdiepingscursussen helpen deelnemers om hun kennis en praktische vaardigheden te ontwikkelen in het zoeken en terugvinden van wetenschappelijke literatuur. Het hebben van deze vaardigheden wordt steeds belangrijker om bijvoorbeeld de toenemende hoeveelheid literatuur in je onderzoeksdomein te verwerken, om toepasbaar bewijs te vinden voor het schrijven van onderzoeksprojectvoorstellen en om je subsidieaanvraag te ondersteunen.

Ben je een doctoraatsstudent? Als je met succes drie modules volgt, wordt dit toegevoegd aan het curriculum van je Doctoral Schools als overdraagbare vaardigheden cursus.

De opbouw van deze modules is blended learning, inclusief instructievideo’s, een oefening, een quiz en een vraag- en antwoordsessie.

Inschrijven

Inschrijven kan via de link die bij een specifieke opleiding vermeld staat. UZ- personeel kunnen na afloop van de sessie hun deelname laten registreren in POL Leren.

Voertaal

De voertaal is Engels.

Voor vragen of suggesties kan je contact met ons opnemen via kcgg@ugent.be.

Programma 2023

The Cochrane Library

14 december 10:00 - 11:00

Presentaties en eventuele video opnames zijn beschikbaar via Ufora. (Niet alle sessies worden opgenomen.) Wanneer u problemen ondervindt met toegang tot de specifieke pagina op Ufora dan dient u zich in te schrijven.