Studieplek/toegang Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg Gent (KCGG)

Vanaf maandag 13/12 (start blokperiode) werken we terug met reservaties voor een studieplek in het KCGG.

Wij voorzien dagelijks 3 tijdsblokken (8:30 – 12:30, 12:30 – 17:30, 17:30 – 22:00). We bieden plaats aan 62 personen per tijdsblok. Het is toegestaan om een volledige dag te reserveren via deze pagina. De tijdsblokken voor de nieuwe weken worden ten laatste tegen vrijdag op deze pagina geplaatst.

Gelieve steeds de aanwezigheidslijst te tekenen. (wanneer we merken dat studenten regelmatig niet opdagen, zullen toekomstige reservaties geannuleerd worden).

In het weekend is de toegang tot het KCGG via de zijdeur op het terras. Toiletbezoek & eetpauzes gebeuren in de cafetaria & niet in de gang van K3.

Week 24/01 – 30/01

– laatste update 24/01 –

Richtlijnen en maatregelen

  • Bij het binnengaan van de bibliotheek is het verplicht handen te ontsmetten aan de inkom. Mondmaskers zijn verplicht in de bibliotheek. (ook zittend op een werk- of leesplek). Gelieve de afstand van 1,5 m tot andere aanwezige bezoekers en personeel te bewaren.
  • Alle stoelen in het KCGG zijn opgesteld met de nodige afstandsregels. Gelieve deze ook te laten staan en hierop plaats te nemen. Na uw bezoek vragen we u om zelf uw plaats te ontsmetten (het nodige ontsmettingsmateriaal is aanwezig).
  • Printen is mogelijk & hiervoor dien je NIET te reserveren. Er zijn 2 toestellen beschikbaar en er mogen slechts 3 personen in het printerlokaal. Stuur de printopdrachten best op voorhand van thuis uit door (printen vanuit Athena). Na gebruik dient u zelf het toestel te ontsmetten. Gelieve de wachtrij buiten het lokaal ook te beperken.
  • Er zijn terug 15 pc’s ter beschikking. Indien u online toegang nodig heeft, voorziet u best zelf een laptop.
  • De 2 groepslokalen achteraan zijn terug toegankelijk na reservatie.
  • Gelieve niet binnen te komen in de groepsbureau vooraan. Indien u iemand nodig heeft, kan u aankloppen en wachten tot een medewerker naar buiten komt.
  • De collectie is terug toegankelijk voor publiek. Indien u werken wenst te consulteren mag u deze weer zelf uit de rekken halen.